Oktoberfest-bändi Bavaria

Bavaria on erikoistunut saksalaistyyliseen olutravintolamusiikkiin. Keväällä 2008 perustettu yhtye on saanut vakituisen soittopaikan Helsingin Rymy-Eetu -nimisessä ravintolassa, ja tullut siellä erittäin suosituksi.

Yhtyeen ohjelmisto koostuu saksalaisen musiikin lisäksi juomalauluista, perinteisestä tanssimusiikista, iskelmistä sekä bilemusiikista laidasta laitaan (rock, soul, pop, disco, suomirock, suomipop, finnhits).

Yhtye on kuusihenkinen. Ainutlaatuisen orkesterin bassokomppi hoituu  sousafonilla/tuuballa. Mikä muu orkesteri soittaa Paranoidia sousafonilla! Kahdesta muusta puhaltajasta toinen soittaa saksofoneja ja klarinettia ja toinen trumpettia ja pikkolotrumpettia. Laulusolistina ja kitaristina toimii karismaattinen Jussi Humaljoki. Yhtyettä johtaa koskettimien äärestä Janne Maarala.

Bavaria-orkesteri sopii erinomaisesti niin tanssiravintoiloihin, tanssilavoille, yökerhoihin kuin laskettelukeskuksiin mutta ennen kaikkea olutfestivaaleille!

Yhtye esiintyy tarvittaessa pienennettynä. Esim. kvartetissa on mukana kitaristi-laulaja, trumpetisti, kosketinsoittaja sekä sousafonisti.

Pianisti Janne Maarala Oktoberfest bändi Bavaria
Pianisti Janne Maarala Oktoberfest Bändi Bavaria kuva2